Overwinteren in Spanje

Alle appartementen zijn prima geschikt om te overwinteren in zonnig Spanje

U overweegt te gaan overwinteren aan de Costa Blanca.

U wilt op vakantie of overweegt te gaan overwinteren in een warm klimaat. Ons appartement in het Aqua Nature complex biedt een perfect alternatief voor een hotel. Het biedt u meer ruimte, privacy, comfort en dus meer waarde voor uw geld.

Sinds jaar en dag is Spanje, de meest populaire bestemming voor overwinteraars uit Noord en West Europa. Door het aantrekkelijk klimaat, de gezonde levensstijl, veelal de cultuur en mediterraanse sfeer in een prachtige omgeving trekken vele overwinteraars naar dit Zuid Europese land.

Overwinteren is niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen willen het overwinteren eerst uitproberen of willen geen vaste vakantieplek hebben. In dat geval is het huren van een vakantie accommodatie een betere en zeker een goedkopere optie.

In het laagseizoen is een geschikt verblijf met de benodigde faciliteiten al beschikbaar voor een prijs van 185 € per week all in (van 4 aan-één-sluitende weken).

Vanwege de enorme populariteit onder overwinteraars zijn er allerlei Nederlandstalige verenigingen en clubs gehuisvest. De verenigingen organiseren vele culturele uitstapjes, spel, sport en handvaardigheid lessen om de plaatselijke Nederlandstalige gemeenschap te binden. Zo organiseert bijvoorbeeld de Nederlandse Vereniging Costa Blanca wekelijks bridge- en jeu de boules toernooien, Spaanse lessen en andere festiviteiten.

Volgens de medische wetenschap is het gebied rondom Torrevieja door haar twee natuurlijke zoutmeren gelegen aan de noord- en de zuidkant één van de gezondste plaatsen ter wereld. Dagelijks ondervinden vele mensen die lijden aan Psoriasis, Astmatische- en Reumatische aandoeningen de voordelen van een leven in deze streek. Het heerlijke winterklimaat met op de dag temperaturen van 16 tot 21 graden Celsius evenals 320 zonnige dagen per jaar dragen zeker een steentje bij aan ieders gezondheid en levensvreugde. Het klimaat in het gebied rondom Torrevieja heeft een milder en hoger klimaat dan de plaatsen ten noorden van de stad Alicante, waardoor hier dus het perfecte klimaat voor overwinteraars heerst!

Mocht u willen overwinteren aan de Costa Blanca in dit prachtige en comfortabel appartement? Neem dan zeker contact met ons op.

Appartementen in Spanje

GRATIS
BEKIJK